[COLOR=red][SIZE=16][FONT=comic sans ms]Witamy[/FONT][/SIZE][/COLOR]
ale dało sie wyciągnąć 2 miejsce
tylko jak woleli sie popisywać i gówno robić to tak było
pastel chował sie za obrońcami a środek zostawiał pusty co ułatwiało zadanie przeciwnikom
a pingwin udawał że sie rzuca z 5 sekundowym opóźnieniem
tak to jest jak pan bierze 5 klasy
tomek mógłby grać bo nikt nie sprawdzał wieku zawodników
no ale nie bo pingwin musiał grać bo pingwin najlepszy i tak dalej to ja już mogłem staćodpoczątku i nie puścił bym tak dużo bramek bo jak się na końcu sprawdziłem to myśle że od początku sobie bym też poradził abo kamil albo bartek albo i dawid napewno lepiej byśmy bronili od pingwina!!!!
A umie on kopać piłkę?? Jak nieumie bronić to niechprzynajmniej kopie kopie. A co do piłki... wielkimi krokami zbliża się dzień sportu. A na dzień sportu będą konkurencje, wienc będzie tesz noga. I prawdopodobnie będzie 5 dziewczyn i 5 chłopców. O chłopców się nie martwię, ale chodzi o to żebyście sobie wybrali 5 chłopców a każdy z nich niech wybierze 1 dziewczyne którą pod uczy kopać piłkę. Co wy na to?
Kasia
naprawde zainstaluj sobie program poprawiający błedy ortograficzne bo sie ośmieszasz
a napewno nie będziemy nikogo doszkalać bo jest nas za dużo
a jak ktoś nie potrafie grac to sie go w tydzień ani dwa nie nauczy
a mamy zamiar wygrać i nie będziemy sie bawić w toto lotto
jeżleli chodzi o podszkolenie to moge jakąś dziewczyne podszkolić ale też wątpie która by się zgodziła przychodzić do mnie na treningi chociaż nie są takie złe ale 2 kółka żeby któraś wytrzymała na około parku kolejowego!!!